fbpx

Ние сме...

Симар &
Симо.
Здравей! Аз съм Симо и се радвам да се запознаем, защото се надявам да се виждаме често.

Избраха ме за талисман на Симар РЕ , тъй като отдавна наблюдавам пазара на недвижими имоти  в София и на мен определено може да се разчита. Задачата ми е да те информирам за всичко важно и интересно, което може да бъде свързано с твоите имотни сделки.

Очаквай следващите ни срещи съвсем скоро! Надявам се те да изградят доверието помежду ни и да ти докажа, че винаги съм ангажиран с твоите цели.

Сега ще ти разкажа за всички от Симар, за принципите, на които държим и какво мислят хората за нашата работа.

Компетентност

Предоставяме пълна и детайлна информация, и алтернативни решения при всеки възникнал казус, съобразявайки се с интересите на клиентите.

Ангажираност

Поемаме само ангажименти, които можем да изпълним, за да се посветим изцяло на конкретните цели на клиента и да му осигурим прецизно обслужване.

Етична отговорност

Предупреждаваме за всички ползи и загуби, които клиентът може да реализира със своите действия, дори това да означава пропуснати финансови постъпления за брокера и агенцията.

Отзиви

Клиентите
за нас
Основният мерител за нашата работа са клиентите и обратната връзка, която получаваме от тях.
“През последните 2 години 2 пъти ползвах посредничеството на Веселина Стоева-Йолова – управител на “СИМАР РЕ” ЕООД за покупко-продажба на недвижим имот. Прави впечатление ангажираността проявявана от госпожа Стоева към интересите на клиента и високият и професионализъм. При търсенето на имот за покупка не само ми бяха предложени за оглед имоти съобразени с моите изисквания, но така също бях запознаван с детайли свързани с качеството на строителството на дадената сграда, с особеностите на квартала и перспективите за неговото развитие.След като избрах да купя имот намиращ се на етап на строителство, госпожа Стоева оказа много важна помощ при комуникацията със строителната фирма, като успя да издейства отстъпка в цената надвишаваща брокерската комисионна.
 По този начин, не само купих качествен имот, но и спестих средства.  Впоследствие се оказа, че ще ми е необходимо по-голямо жилище и отново потърсих съдействие от госпожа Стоева. Като начало придобитият имот трябваше да се продаде. Госпожа Стоева помогна да се ориентирам в пазара на имотите, успя да намери подходящ клиент. С оглед на това, че не съм от София, тя ми предложи да се заеме с осигуряването на всички документи необходими за продажбата, които могат да бъдат получени единствено от София. Не се наложи дори да пътувам във връзка с изповядване на сделката по продажбата – съгласи се да и дам пълномощно. Сега предстои да търся по-голямо жилище в София и отново ще ползвам услугите на госпожа Стоева.”

Живко Томов

“We had a great experience working with Simar Re and particularly with Tina Drobnjak! She provided excellent service from start to finish! The whole process moved along smoothly, efficiently and easily! We highly recommend her for any real estate deal!”

Иглика Андонова

“Имах удоволствието лично да работя с агенция СИМАР и мога да кажа, че са страхотни професионалисти. По време на продажбата на имота ходих на работа и бях делегирал цялата сделка на агенцията, която се справи перфектно! Препоръчвам ги на 100%!”

Кирил Антов

“Да споделя и аз моето мнение за фирмата . Преди години препоръчах “Симар” и конкретно Веселина Стоева на моя приятелка, която няколко години не успяваше да продаде апартамент , въпреки 2-3 брокерски агенции, които беше наела. Г-жа Стоева се справи за 3 месеца. Впечатлението , което остави след себе си може да се опише с няколко думи – добро отношение, професионализъм и перфектно сключена сделка!
Горещо препоръчвам тази фирма и екипа, работещ в нея! Успех!”

Даниела Владинова

“В следващите редове бихме искали да изкажем благодарността си към нашия брокер – Таня Брашненкова. Още от самото начало Таня ни направи страхотно впечатление с отношението си и проявеното внимание. Зададе ни точни въпроси и се поинтересува в детайли от нашите желания за имот, вид строителство, бюджет и предпочитани квартали. Всички оферти, които подбра и ни изпрати по време на търсенето, отговаряха на нашите първоначално зададени критерии, като заедно коментирахме кои неща ни харесват и за кои бихме искали да организира оглед.

 През цялото време, комуникацията с нея беше изключително лесна, достъпна и приятна. А на самите огледи винаги беше точна и навреме. След няколко проведени огледа се спряхме на тристаен апартамент в новострояща се жилищна сграда, като Таня ни оказа съдействие в преглеждането на всички документи, както и при подписването на предварителния договор. Със страхотни впечатления сме от нейната работа и с удоволствие за в бъдеще бихме я препоръчали на наши близки, познати и приятели. Танче, благодарим ти за цялостното отношение и помощта ти да открием нашия мечтан дом!”

Ралица и Петър

“Възхитена съм от работата на Емилия Дунева, страхотен професионалист-амбициозен, компетентен, отзивчив, интелигентен, добронамерен и сърдечен човек. Докато аз работех на морето, тя намери за мен мечтаният дом и извърши всичко по сделката. Много съм доволна от услугите на агенцията и я препоръчвам защото са отдадени на работата си с голяма любов.”

Стела Тенева

“Препоръка
Относно: Съвместната работа с Веселина Стоева, брокер на недвижими имоти
Пиша настоящата препоръка в качеството си на клиент на Веселина Стоева, брокер на недвижими имоти, с която си сътруднича по различни проекти в областта, през последните дванайсет години.
За този период Веселина е посредничила както при покупки, така и при продажби на имоти в София. През последните три години работим заедно и по отдаване на имоти под наем регулярно.

 При всяка сделка Веселина проучва пазара, грижи се за проверката на имотите, изцяло движи сделките, води преговорите и администрира срещите. Набавя необходимите документи от мое име за осъществяването на сделките и се грижи да са налични, и тези на ответната страна. Наясно е с административните, държавни, общински, правни изисквания и процедури. Запозната е и с изискванията на финансовите институции. Подготвя офертите и договорите, като предварително ги съгласува със страните по сделката. Поддържа база с данни за сделките, уговореното в договорите, срокове и специфични изисквания, особено важно при проектите за наем.

Веселина умее да работи с хора, слуша внимателно, разбира желанията, разработва план на действие, безупречно управлява проекта и спазва поетите ангажименти. Честно и открито споделя „какво може“ и „какво не може“ да се осъществи, за да се постигне желания резултат. Уважава времето на хората и не го губи в излишни огледи и несъдържателни разговори. Умее да изгражда връзка на доверие с клиента си, което е ключов фактор за изпълнението на проекта и осъществяването му в срок. Откликва с готовност и намира работещо решение при възникването на конфликтни моменти.

 При нужда прави допълнителни проучвания за разрешаването на казуси. Има реална представа за възможностите и какъв резултат може да се постигне, но е готова да поема и предизвикателства, като предварително подава подробна информация за плюсовете и минусите. Непрестанно следи пазара на недвижими имоти, разбира и отчита връзката му с градоустройствените, икономически, социални и политически промени. Общува конструктивно с брокерите на ответната страна и защитава интересите на клиента си, като не се доверява сляпо на думите.

Високо ценя сътрудничеството си с Веселина, вярвам в бъдещето на нашите съвместни проекти и считам, че в нейно лице ще откриете надежден партньор, който ще ви помогне с лекота да постигнете целите си в областта на недвижимите имоти.
21 август 2018 г.”

Боряна Заимова

“Перфектни професионалисти. Бърза организация за огледите и защита интересите и на двете страни. Лъчезарни и организирани брокери. Чистосърдечно ги препоръчваме!”

Румен Стефанов

“Благодаря, на целия екип от SIMAR RE! И особено на г-жа Веселина Стоева! Удоволствие, сигурност и бърза продажба беше работата ни с вас!Бъдете здрави и все така успешни! Продължавайте в същия дух и вървете само Напред и Нагоре!!! Препоръчвам на 100%”

Боряна Евлогиева

“В тази фирма срещнах отговорност и коректност във всичко! Професионалисти ,разбиращи и обичащи работата си! Без колебание,ще се обърна отново към този чудесен екип!”

Даниел Ботев

“Не мислех, че нещо доста сложно, бюрократично и безкрайно досадно, каквото обикновено е покупкта на имот, може да се окаже едно от най-приятните неща, които някога съм правила. Всичко това дължа на СИМАР РЕ и Тина Дробняк. Тина, Благодаря ти за високия професионализъм и топлото отношение!”

Ани Меджанова

“Много съм доволна от услугите на на агенцията и по специално от Тина Дробняк, която намери много бързо нов дом за моето семейство.Истински професионалист!Благодаря!”

Ани Миланова

“Екипът на Симар ми бе препоръчан от познат и те оправдаха, дори надминаха очакванията ми. Изключителни професионалисти, особено Тина Дробняк. Буквално успя да ми намери перфектния апартамент от първия оглед. Благодарности и на Веселина Стоева, която спомогна за гладкото финализиране на сделката. Ако търсите коректност, прозрачност и търпение, горещо препоръчвам работата с тях!”

Ралица Русинова

„Благодарим ви от сърце Simar Re, за прекрасното отношение, професионализъм и коректност. За нас вие сте много повече от брокерска фирма. Дадохте ни много повече от ново жилище, нарича се доверие, подкрепа и желание да искаме да ви виждаме постоянно. Страхотни сте Лора и Веси. Ще ви препоръчваме винаги и навсякъде!”

Фани Топалова

“Здравей Танче,

Бихме искали да изразим огромната си благодарност за съвместната ни работа и за всичко, което направи за нас.

Думите никога няма да са достатъчни да опишат професионалното и човешко отношение, с което подходи още от самото начало.

Вече 5 месеца живеем в апартамента, които ти ни помогна да намерим миналата година. Към днешна дата бихме казали, че благодарение на теб сме направили най-добрия избор! Благодарим ти за точното и коректно отношение, за безупречната организация на огледите, за съветите, за това, че през цялото време беше до нас и ни подкрепяше.

Благодарим ти и за съветите, за професионализма и отделеното време за намиране на подходящи наематели за апартамента в Люлин, и то точно навреме преди да започне кризисната ситуация с COVID-19.

Ти ни даде Професионализъм, Доверие, Сигурност. Безценно е!

Бъди здрава!

Прегръщаме те!”

Светлето, Иво и децата

“Благодарение на Таня Брашненкова се сдобих с апартамент, отговарящ на моите изисквания и цена. Таня е изключително отговорна, съвестна, точна и фокусирана върху клиента. Професионалист, на който може да се гласува пълно доверие!

След като пое ангажимент към  мен да ми намери подходящ имот, тя ми изпращаше регулярно информация за апартаменти в продажба и реагираше изключително бързо с организирането на огледи и воденето на преговори за цената, както беше изрядна в проверката на документите и подготовката  на сделката. Горещо я препоръчвам!”

Мила Шивачева

“Бих искал да изкажа благодарността си към консултантските услуги на Таня Брашненкова!
На нашите капризи за апартамент се отзова Таня. Усмихната и лъчезарна, отдалече й личи, че работи с желание. Закупуването на жилище в криза е не само сложно от финансова гледна точка, но това е и емоция, особено когато става дума за първия ти личен апартамент. Иска ти се хем да е широко, хем да е на хубаво място, пък ако може и съседите ти да са дружелюбни, за да не създават проблеми след това 😉
Беше нужно да отидем само на няколко огледа! Таня имаше отговори на всички въпроси. Не се опитваше да ни накара да направим компромис с това, което искаме……И не след дълго успяхме. Намери това, което търсехме. Мечтаният дом. Помагаше и съдействаше с всичко – покрай преговорите, сделката и кредитът. Спечели доверието ни! А в днешно време това е изключотелно трудно! Тя не е просто брокерът, който ни намери дом, а вече е и приятел! Препоръчваме я с две ръце, на всички, които все още не са намерили мечтания дом!
Дори вече съм споделил на приятелите ми и познатите около мен, които знам че търсят дом, защото знам че тя ще свърши прекрасна работа! “

Любомир Маринов

Кои сме ние?

Нашият
Екип
Предстои ти имотна сделка – не се колебай да се консултираш за пазарните възможности и съвместна работа.
Свържи се с нашите брокери:
_MG_7306

Веселина

Създател & собственик
_MG_7309

Павлина

Старши брокер, ментор
_MG_7332

Таня

Брокер
_MG_7344

Сара

Брокер

Симар

Част от Национално сдружение недвижими имоти