fbpx

Защо го правим?

Симар.
Недвижими имоти.

Добре дошъл!

Радостни сме, че ще можем да споделим с теб, какво ни кара да харесваме работата си. Ще бъде чудесно, ако ти търсиш точно такъв партньор за своите имотни задачи.

Изградихме SIMAR RE благодарение доверието на дългогодишни партньори, знания и опит.

Поддържаме и надграждаме стандарти на обслужване, което ни помага да минимизираме рисковете за нашите клиенти.

За нас добрата сделка е тази, която оставя у хората чувството, че са направили спокоен и информиран избор, благодарение на обективната подкрепа на своя брокер.

Разбираме, че добрата репутация на брокера е важна предпоставка за клиентите ни, за да ни делегират повече правомощия и отговорности. Това ни кара да запазваме всички доказано добри практики и да следим, и прилагаме надеждните нови идеи.

Позитивната обратна връзка и препоръките, които получаваме, са най-ефективния комуникационен канал, чрез който SIMAR RE разширява портфолиото си. Радостни сме, че се превърнахме в личен брокер на цели фамилии. Този факт ни вдъхнови да създадем нашата лоялна програма за клиенти, с която да засвидетелстваме още веднъж своята благодарност към тези хора.

Ако и ти си един от тях – вече знаеш, че можеш да разчиташ на нас.

Ако се срещаме за първи път – ще се радваме да търсиш точно нас.

53464651_255135165438076_505357835006115840_n

Да бъдеш брокер на недвижими имоти е необикновена професия, която ти дава привилегията не просто да бъдеш представител в процеса по осъществяването на имотни сделки, но и да изградиш добри отношения с клиента, докато му помагаш да осъществи целите си. За нас в Simar RE лоялността не приключва в момента, в който всички документи са подписани, а ключовете – предадени.  Затова създадохме нашата програма „СИМАР: Градим отношения – пазим традиции“, с която искаме да Ви благодарим за гласуваното доверие и възможността да бъдем Ваш партньор.

 

podpis

Веселина Стоева, Създател и собственик на Симар РЕ

null

ИМОТИ ЗА ПОКУПКО - ПРОДАЖБА

Виж всички имоти...

null

ИМОТИ ЗА НАЕМИ

Виж всички имоти...